תורת האותיות ונומרלוגים שמומחים בתחום לפרטים חייגו 1901-729-763
או שלחו הודעה בוואצפ:
050-916-3975
נומרולוגיה היא התורה העוסקת בחקר המספרים והאותיות. נומרולוגיה רואה באותיות ובמספרים מרכיבים מהותיים המרכיבים את היקום שלנו ומשפיעים רבות עלינו, על היעוד שלנו, על סוג האנשים שאנחנו, על תחומי העניין שלנו ועל הגורל שלנו. על פי נומרולוגיה, העולם בנוי בצורה מתמטית מדויקת וכמו כן גם המסלול בו אנחנו חיים – הכל נקבע מראש עוד מיום היוולדנו – ואנחנו נעים בתוך הנוסחה המדויקת במהלך חיינו. על פי הנומרולוגיה, לאותיות בשם הפרטי שלנו השפעה מאוד גדולה על מי שאנחנו בתור בני אדם.
האות א’ בנומרולוגיה מעידה על רמה רוחנית מאוד גבוהה, אנשים מאוד רכים, אכפתיים, טובי לב, אוהבים לעזור לזולת, אוהבים להתעסק בעיקר ולא בתפל, לעודד, לשמח. אנשים מלאים באנרגיות חיוביות. האות א’ היא האות הראשונה באלף-בית וכן גם הם אוהבים להיות הראשונים, אוהבים להוביל ולהנהיג ואף טובים בכך מאוד – אך באותה המידה הם אוהבים שמובילים אותם. אנשים מאוד נוחים ומאורגנים עם ראש על הכתפיים, שמשרים סביבם אווירה טובה מאוד.
האות ב’ בנומרולוגיה היא אות בעלת משמעות מאוד עוצמתית. האות ב’ פותחת את ספר התנ”ך במילה בראשית, ועל כן האות ב’ מאוד מיוחדת וחשובה בנומרולוגיה. אנשים בעלי האות ב’ בשם הפרטי הם אנשים מאוד חכמים ואינטלגנטים, הם יודעים מה הם עושים, הם תמיד טובים מאוד במה שהם עושים והם אוהבים להוביל בכל תחום. קשה להם להפסיד וקשה להם שיש אחרים שיותר טובים מהם, ועל כן יש להם נטייה מאוד חזקה לחוסר ביטחון. קשה להם לקבל פחות ממושלם, יש להם נטייה להיות מאוד ביקורתיים וקשים עם עצמם, וחוסר המאזן הזה אצלהם גורם להם למצבי רוח משתנים וקיצוניים מאוד. הם יכולים להיות שמחים מאוד אך מיד לאחר מכן עצבניים מאוד. הם אנשים מאוד משפחתיים ודאגניים, חשובה להם מאוד הקרבה המשפחתית והתא המשפחתי, הם אוהבים קשרים חזקים שמבוססים על היכרות עמוקה. קיימות בהם מעט סתירות, מסודרים מצד אחד אך גם יש להם נטייה לפזרנות.
האות ג’ בנומרולוגיה מעידה על יכולת גדולה מאוד של נתינה והענקה לאחרים ולזולת. אנשים עם האות ג’ הם אנשים חמים מאוד, מלאים באנרגיה חיובית, אוהבים לעזור לאחרים, לתת ולא לקחת. הם אנשים שמאוד אוהבים רוחניות, יש להם נטייה לפזרנות מסוימת שכן קשה להם לקבוע לעצמם את סדרי העדיפויות שלהם ולעיתים יעדיפו לעזור לאחרים על חשבון הזמן שלהם ובכך להפגע. המימוש שלהם הוא בעזרה לזולת, זה מה שממלא אותם ומה שהופך אותם למסופקים. צפויה להם הצלחה רבה, והם יגיעו לגדולה.